Kategorier
Annonce

Skal jeg købe en stor gamer skærm?

Hvis du pt. er på udkig efter en ny gamer skærm, er du sikkert kommet forbi nogle af de store gamer skærme, der efterhånden også er lavet en del af. Men er det en god idé at købe en stor gamer skærm?

Langt hen af vejen kommer det jo an på personlige præferencer. Nogle er vilde med dem, andre vil helst have de mindre på 21, 22 eller 23”. Men hvis du er vild med idéen om en kæmpe gamer skærm, er det da bare det, du skal gå efter.

Læs mere om gamerens foretrukne skærm her.

Hvor store gamer skærme kan man købe?

I de gængse gaming og elektronik butikker, er det typisk muligt at købe gamer skærme på helt op imod 49-55”, hvilket jo er større end mange menneskers fjernsyn, selvom der efterhånden også er lavet store fjernsyn i dag.

Så hvis du ønsker den helt store skærm, kan det faktisk godt lade sig gøre at købe en gamer skærm på over 50”. Det er dog de færreste, der lige har plads til at sidde med sådan en, og du skal nok ikke sidde helt så tæt på den, som du måske er vant til med en mindre skærm. I hvert fald ikke hvis du gerne vil have en chance for at se, hvad der foregår.

Er det en fordel at spille med en stor gamer skærm?

Det er ikke til at sige, om det er en fordel. Igen handler det langt mere om præferencer. Nogle elsker at spille med en stor gamer skærm, andre er vilde med de mindre modeller.

Det kommer ofte også an på, hvad du gamer. De store og flotte spil med vild grafik og masser af visuelle effekter vil sikkert se glimrende ud på en stor skærm. Men hvis du spiller noget mere detaljeret, er det nok bedre på en lidt mindre skærm end 55”.

Bør jeg have flere skærme?

Har du lyst til at have masser af skærmplads, men er du ikke solgt på idéen om at købe dig en stor skærm, kan det jo også være en idé at overveje at købe dig to eller tre skærme i stedet for.

Du kan nemt finde beslag til bordet, som du kan montere dine skærme på, så du ikke skal tænke på at have dem stående på bordet alle sammen. Flere skærme kan give dig en god frihed til både at game, streame eller hvad du nu ellers har behov for.